Audiocopy

Request new Looptical features
Mgmg4871
Posts: 34
Joined: 17 Sep 2013, 02:05

Audiocopy

Postby Mgmg4871 » 10 Nov 2013, 03:39

Will you be adding the ability to audiocopy in the loop menu?

MooCowMusic
Site Admin
Posts: 205
Joined: 04 Jun 2013, 11:27

Re: Audiocopy

Postby MooCowMusic » 10 Nov 2013, 10:15

I could...

However, all you need to do right now is select the loop, go to the Project Manager screen, Export, Audio, Clipboard.

I can see that having a single button to do this in the Loop Bank might make some tasks a little quicker. There is the difficulty in finding space for that icon in the Loop Bank screen that is currently pretty full. I'll have to think about this one.

Mgmg4871
Posts: 34
Joined: 17 Sep 2013, 02:05

Re: Audiocopy

Postby Mgmg4871 » 10 Nov 2013, 17:50

Sorry, what I really meant was the ability to paste audio from other apps.

MooCowMusic
Site Admin
Posts: 205
Joined: 04 Jun 2013, 11:27

Re: Audiocopy

Postby MooCowMusic » 10 Nov 2013, 20:26

You can paste audio into pads/keys when you create a new instrument, or modify an existing one. Then you can add that audio to your song by tapping the pad/key.

You can also paste audio into an audio track. This would work best if the external app was at the same tempo as your Looptical project.

It doesn't make sense to paste audio into a Loop, however, because you'd need to specify which audio track to paste into, and of course you couldn't paste audio into a sequenced (MIDI) instrument track.

Mgmg4871
Posts: 34
Joined: 17 Sep 2013, 02:05

Re: Audiocopy

Postby Mgmg4871 » 11 Nov 2013, 21:09

Understood. Thanks Mark. Lol. Amazing, I missed that audio menu completely.


Return to “Feature Requests”



cron