Split loop option

Request new Looptical features
Shay
Posts: 14
Joined: 27 Sep 2013, 00:43

Split loop option

Postby Shay » 28 Sep 2013, 18:24

Hi,

Can you kindly add a split command, which will split a loop at bar X?

Additional nice to have commands would be:
1. Split loop to X sized bars.
2. Multiple append, where appending a loop leaves the append screen open and focused on the same item on the list.
It will shorten the task by half.

Thanks.
Shay

MooCowMusic
Site Admin
Posts: 205
Joined: 04 Jun 2013, 11:27

Re: Split loop option

Postby MooCowMusic » 29 Sep 2013, 15:42

Both of these are interesting suggestions and I'll have a think how best to implement them. Thanks!

Loveeza
Posts: 1
Joined: 20 Apr 2015, 07:19

Re: Split loop option

Postby Loveeza » 20 Apr 2015, 07:26

About the chord thing, I've already used the guitar chords to play other sounds like fast hapsichord arpeggios and I love it!. Pretty much the same interface with a more familiar setting for keyboardists seems perfect to me.


Return to “Feature Requests”



cron