Auto-Tune Option?

Ask for help with Looptical
Max_Emiljan
Posts: 2
Joined: 24 Mar 2014, 16:05

Auto-Tune Option?

Postby Max_Emiljan » 24 Mar 2014, 16:29

Hello,
I'm thinking about buying Looptical for my iPhone, but before I do I wanted to check whether or not it fulfils all the criteria that are important to me. There is a lot of information about several features but I just could not find out if there is an option to record vocals with auto-tune (either applying it while recording or after).
Could you please tell me if such an option exists?
Thank you.

MooCowMusic
Site Admin
Posts: 205
Joined: 04 Jun 2013, 11:27

Re: Auto-Tune Option?

Postby MooCowMusic » 25 Mar 2014, 09:22

There is currently no auto-tune option in Looptical. However, you can easily import and export audio tracks via the iOS pasteboard to other iOS apps, for example an app that can manipulate that sample and auto-tune it.

Max_Emiljan
Posts: 2
Joined: 24 Mar 2014, 16:05

Re: Auto-Tune Option?

Postby Max_Emiljan » 25 Mar 2014, 11:19

Ok, thank you very much.


Return to “Support”



cron