IAA issues with update

Ask for help with Looptical
Littlewoodg
Posts: 12
Joined: 25 Sep 2013, 00:26

IAA issues with update

Postby Littlewoodg » 09 Feb 2014, 19:15

Hi and thanks for the phenomenal application!
Since the update, the IAA instrument selector is completely mixed up- chose CMP Grande Piano, get Nave, chose iSEM, get Voice Synth, chose Magellan, get iPulsaret, chose iTuttle, get Vio etc etc.
Other than that I really like the new iPad setup-
Thanks for your attention to this

MooCowMusic
Site Admin
Posts: 205
Joined: 04 Jun 2013, 11:27

Re: IAA issues with update

Postby MooCowMusic » 09 Feb 2014, 22:00

I'll have to look into that. Did you have the V1.0.1 version before and that _didn't_ have the problem?

Littlewoodg
Posts: 12
Joined: 25 Sep 2013, 00:26

Re: IAA issues with update

Postby Littlewoodg » 10 Feb 2014, 01:26

I did start with the 1st version, glad to say I am an early adopter, had 1st version and update on both iPhone 4S and iPad 4, (haven't tried newest update on the 4s, comparatively experience and audio is sweetest on iPad 4)

This wasn't a problem in 1 or 1.1
Thanks for checking it out its crazy- weirdly the preferred unselected instrument is often nave, and nave loads normally, but the other misloads are as listed above.
Last edited by Littlewoodg on 10 Feb 2014, 02:12, edited 1 time in total.

Mgmg4871
Posts: 34
Joined: 17 Sep 2013, 02:05

Re: IAA issues with update

Postby Mgmg4871 » 10 Feb 2014, 01:55

I'm having the same issue with IAA. It's loading random nodes.

MooCowMusic
Site Admin
Posts: 205
Joined: 04 Jun 2013, 11:27

Re: IAA issues with update

Postby MooCowMusic » 10 Feb 2014, 09:27

I will look into this. Very probably, as I didn't change anything here, I also didn't test it quite as well as I should. In fact it's quite likely I only loaded up Nave as a test that all of the IAA apps worked.
Quite annoying. Will be fixed as soon as I can.

Mgmg4871
Posts: 34
Joined: 17 Sep 2013, 02:05

Re: IAA issues with update

Postby Mgmg4871 » 10 Feb 2014, 14:44

Thanks for your honesty Mark. If you ever need a tester, I have Testflight loaded on my ipad, and own about every IAA app. Thanks.

Littlewoodg
Posts: 12
Joined: 25 Sep 2013, 00:26

Re: IAA issues with update

Postby Littlewoodg » 10 Feb 2014, 21:59

Thanks, Mark

MooCowMusic
Site Admin
Posts: 205
Joined: 04 Jun 2013, 11:27

Re: IAA issues with update

Postby MooCowMusic » 12 Feb 2014, 01:01

Just to let you know that the IAA selection bug is fixed in the update I shall submit to Apple tomorrow (it being midnight here). It will take them about a week to review it before it can go live. However, there is a workaround until then which, bear with me, is to just press higher up the “Select Audio Input” selection box than you think. The bug is that that dialog box is scaled by 1.5 times on the iPad from the iPhone but the code that checks where you press forgets to account for that scale. If you press higher up the scroll box - 2/3rds of where you expect to press, then you’ll select the correct IAA Node. The update will fix this.

Littlewoodg
Posts: 12
Joined: 25 Sep 2013, 00:26

Re: IAA issues with update

Postby Littlewoodg » 12 Feb 2014, 06:49

Thanks for the workaround and coming fix.
Thanks for a great studio.


Return to “Support”



cron